Η Ιστορία μας

ABOUT FIT & FUN

Το γυμναστήριο FIT & FUN μετά από μια επιτυχημένη πορεία 26 χρόνων συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν χιλιάδες πελατών αυτά τα χρόνια, οδήγησε το FIT & FUN, μέσω και της μεταφοράς του σε νέες ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις, στο να προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο στον αθλούμενο.

Οι πολυτελείς και άνετοι χώροι είναι το κύριο χαρακτηριστικό του γυμναστηρίου.

Νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυμναζόμενου.

Αν θέλετε να ζήσετε μαγευτικές στιγμές και να προάγεται την υγεία, φυσική σας κατάσταση και ευεξία σε συνδυασμό με την ψυχική σας αναζωογόνηση το Fit & Fun Health Club είναι η ιδανική λύση.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Ο Νικολαΐδης Σέργιος είναι πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. τις υπηρεσίες του ως γυμναστή και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου Fit & Fun στο χώρο της άσκησης υγείας και ευεξίας με ειδίκευση την αποκατάσταση της υγείας μέσω της φυσικής άσκησης.

Παράλληλα ως επιστημονικός συνεργάτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διαμόρφωσης και Γυμναστικής (Ακαδημία IFBB) εκπαιδεύει και κατοχυρώνει στο μητρώο γυμναστών του ΚΟ Οι ατομικοί εκπαιδευτές στην Κύπρο. Ως ενεργός αθλητής υπεραπόστασης έχει ολοκληρώσει πολλές αγώνες άνω των 100 χιλιομέτρων.

Το 2014 ήταν ο πρώτος κυπριακός αθλητής που τερμάτισε τον αγώνα Κύπρος με μήκος 217 χλμ. Το 2017 κατάφερε να τερματίσει ως μοναδική Κύπριος ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες στον κόσμο UTMB στην Γαλλία μήκους 170 χιλιομέτρων με υψόμετρο 11000 μέτρα.

Η συνεχής δουλειά του Σέργιου Νικολαϊδη κατά τα τελευταία 32 χρόνια στον τομέα της υγείας, της ευεξίας και της φυσικής κατάστασης ώθησε τον πατέρα σε δεκάδες σεμινάρια και έχει μελετήσει διεξοδικά πέρα ​​από τα 100 βιβλία στα παραπάνω τμήματα ενισχύοντας έτσι οι γνώσεις του να μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους των πελατών του.

WHAT CLIENT'S SAY

Εβδομαδιαίο Δώρο
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με κανέναν.